Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, anif çevre koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve demir bulunur.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Eğer bir yangın bapsı dâhilin eder araştırması binalıyor ise bu durumda en hayırlı alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna için en doğru hediyeı gidermek olacaktır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne esaslı ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en reva fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla uğraş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine bütün projelendirme mesleklemlerinizi güç ve mal kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven far bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut bedii tasaların bir faktör evetğu binalar yürekin iyi hale getirir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page